13/9/08

Mal de pedres (2006)

S’acaba de publicar en català i és la segona novel.la de la italiana Milena Agus i l’únic llibre traduït fins ara d’aquesta autora dels tres que ha publicat ja al seu país.
El mal de pedres és un símbol de tots els dolors que anem acumulant en aquesta vida i de com ens els hem de treure del damunt si volem ser feliços. És una història en què la protagonista es fabrica un món a la seua mesura, on realitat i imaginació es barregen fent un collage on el lector es perd i se submergeix dins d’una narració preciosa i plena d’encant.
Què és veritat i què és mentida? Què passa a les nostres vides i què volem que passi? Què tenim i què volem? La protagonista, l’àvia, desfila per la vida amb l’objectiu d’ésser feliç, amb l’objectiu de tirar endavant rodejada dels sentiments i de les emocions que desitja, que li causen plaer i sap allunyar aquest mal de pedres que també és constant a la seua vida.
Us el recomano, només son 100 pàgines però delicioses des del començament fins al final. És una història que t’enganxa i on les coses no són el que semblen.

2 comentaris:

kalidoscopi ha dit...

Com bé dius, es llegeix molt ràpid.
Ém va agradar molt llegir-lo perquè és d'aquells llibres que quan l'has acabat de llegir, no tothom ha entés el mateix.

kweilan ha dit...

kalidoscopi. És com una petita joia aquest llibre. També em va agradar molt.