13/9/08

Viatge a la Patagònia


El llibre que comentare avui està per llegir encara. L'estic llegint. Es titula "A la Patagonia" i el va escriure Bruce Chatwin. Un personatge polifacètic, periodista, amant de l'art i de la història, que un bon dia va decidir anar a la Patagònia, sobre els anys 70, i va escriure aquest llibre que no és ben bé un llibre de viatges a l'ús sinó les vivències d'un viatger. Ell va d'aquí per allà, explicant-nos la gent que es troba, per què viuen al Calafate o a Trelew i també una mica d'història dels seus avantpassats. És una mica la intrahistòria que diria el nostre estimat Machado, la història de la gent poc important que s'aixeca, treballa, viu i dorm ...però que també fan història.
És original, una mica caòtic però que es llegeix bé i de tant en tant sembla que respiris el mateix aire pur que en Chatwin. Sembla que estiguis allí!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest moments estic llegint un llibre de històries de viatge molt interessant que el vaig veure en el quadern de viatges, hi havien varis que pel comentaris semblaven interessants. Vajam que et semblan, jejejeje

Anònim ha dit...

I com es diu el llibre que llegeixes ara?