13/5/14

La sergent Anna Grimm a Barcelona!




Doncs sí, La sergent Anna Grimm viatjarà a Barcelona el proper dia 5 de juny i farà la seua presentació a la Llibreria Alibri, al carrer Balmes 26, a les 7 de la tarda.

La presentació anirà a càrrec de la Marta Sempere, blocaira i poetessa, qui recentment ha publicat el seu primer llibre de poemes Fils de vidre.

Comenceu a mirar l'agenda, a veure si podeu fer un foradet!

Us seguiré informant...



 

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

M'agraden les presentacions, però em cauen massa llluny.

Sergi ha dit...

No crec que pugui venir, però seguiré preguntant a la llibreria, avui hi he anat un cop més i m'he acabat comprant dos altres llibres. Seguiré provant... suposo que a partir de juny serà més fàcil.

kweilan ha dit...

joan gasull.- Llàstima! A mi tb em passa que per viure a Lleida també me'n perdo algunes que m'agradaria ser-hi. Una abraçada!

XeXu.- A l'Elfree ja li ha arribat i a una amiga meua que viu a Llinars li va arribar ahir. A veure... Gràcies pels intents encara que amb aquest pas, la llibreria no te'l vendrà mai. Tu vas a preguntar i te n'emportes dos o tres... Una abraçada!!!

fanal blau ha dit...

M'estrenaré i espero estar a l'alçada...
:)

kweilan ha dit...

fanal blau.- Je, je... estaràs espectacular. No ho dubtis! Una abraçada!

Carme Rosanas ha dit...

No ho tinc pas fàcil aquest dia, treballo a Rubí i per ser a Barcelona a les 7, hauria de plegar molt més aviat del que em toca. A les sis, quan plego normalment a quarts de nou...

Miraré de muntar-m'ho, perquè m'agradaria molt venir, però no puc assegurar-ho gens, (per acabar-ho de rematar és l'aniversari del meu home... i un soparet no estaria malament... amb el pastís corresponent)

Buff, em sembla que allò que hi ha més dies que llonganisses ja ha caducat, ara llonganisses no ho sé, però hi ha moltes més coses a fer que no pas dies.

rits ha dit...

I tant que mirarem de fer lloc a l'agenda! com que el casament de ma germana ja haurà passat crec que tot s'anirà posant a lloc. I així et podré felicitar a tu i tb a la Marta!

Sergi ha dit...

Prefereixo trobar-lo per aquí que no fer-me'l enviar. Si no hi ha més remei, ho farem així, però a la llibreria m'asseguren que el distribuidor és una mica dropo, però que està demanat i que els ha d'arribar. Paciència, ja tocarà. El problema és aquest que dius, hi vaig tants cops que m'acabo emportant altres llibres. Ets co-responsable de la meva ruïna econòmica!