21/5/14

Presentació de El Plagi a Lleida

Ahir a la Llibreria Caselles de Lleida va tenir lloc la presentació de El Plagi de la Sílvia Romero. L'autora m'havia demanat que l'acompanyés i vaig acceptar encantada.
 
 Sílvia Romero i El plagi
 
Ja vaig escriure la meua opinió sobre el llibre a la ressenya que en vaig fer  i això va ser la base de la meua introducció al parlament de la Sílvia.
 
 
                                                                Aquí ens teniu a les dues!
 
Per la seua part, la Sílvia ens va explicar particularitats del seu procès creatiu però també va comentar detalls de com va conèixer la Ma. Dolors Orriols (1914-2008) i com el fet de contactar amb ella li va donar la idea per la seua novel·la. Va ser el seu parlament una reivindicació de la vàlua d'aquesta escriptora a qui la Sílvia ha dedicat El plagi.
 
                                                            Maria Dolors Orriols
 
 També vam escoltar com ella viu l'escriptura i no hi ha dubte que ens va transmetre la passió i el gust per aquest ofici que porta dins des de sempre.
 
La Sílvia ens va fer passar una estona agradable i molt enriquidora i des d'aquí li agraeixo la seua visita a les terres de Lleida i li desitjo un gran èxit amb la seua novel·la.
 
                                                                La Sílvia, signant.
 
I si encara no l'heu llegida, animeu-vos!!!

3 comentaris:

teresa serramià i samsó ha dit...

felicitats per aquesta iniciativa...Tot el que fem en pro de la llengua i dels llibres i dels escriptors, ho fem en pro del nostra país i de la defensa dels nostres drets com a poble...
El llibre de la Sílvia és un testimoni de la condició humana tan voluble, ambiciosa, prepotent i cruel...Estimar la llengua és estimar l'ànima de la nostra terra ----..Felicitats a tots els qui li fan costat....Endavant!!!

Elfreelang ha dit...

quina vetllada més interessant i quin goig oi que et convidi una companya d'ofici en la presentació del llibre? ai encara en fa venir més ganes de llegir-lo .....ara en tinc una bona pila de llibres que em fan l'ullet ....

kweilan ha dit...

teresa i Elfreelang.- Moltes gràcies pels vostres comentaris. Una abraçada!!!