6/6/14

Gràcies!!!


L'editor Lluís Pagès, la Marta Sempere i jo.

Ahir dijous la Llibreria Alibri ens va acollir per fer la presentació de La sergent Anna Grimm. Va estar una estona agradable i de retrobament amb persones de la xarxa i companys de Barcelona que feia temps que no veia. 
Va començar la presentació amb unes paraules de l'editor, Lluís Pagès. Després va seguir la Marta que va recordar com gràcies a Llibres llegits i per llegir i a A la llum d'un fanalet vam començar la nostra coneixença. Qui ens ho havia de dir que ens publicarien un llibre gairebé al mateix temps!
Em va agradar escoltar la nostra estimada Fanal blau, que s'estrenava com a presentadora, parlant de Lleida i de la meua historia i ho va fer molt bé, amb un parlament acurat, ben estructurat i a la vegada molt amè.
Vaig acabar jo mateixa explicant perquè vaig escriure una novel·la negra i per quins motius la vaig ubicar a Lleida i d'altres coses sobre els llibres i el plaer de la lectura que comparteixo amb tots vosaltres.
Crec que va ser una estona ben agradable i això va ser possible gràcies a tots i totes els que ens vau acompanyar.
Així que...

Moltes gràcies!!!



Aquí teniu les dues cobertes.





12 comentaris:

fanal blau ha dit...

Tens raó, una estona ben agradable i amb molt bona companyia!
Sempre són estones enriquidores.
Gràcies també a tu i a totes i tots els que van venir!
Una abraçada, Montse.

Sergi ha dit...

No tenia cap dubte de que aniria molt bé. La novel·la ja va fent, camí, i ja que el poemari de la Fanalet ja és a casa, d'aquí poc tindré les dues cobertes, i els seus continguts, a les meves lleixes.

Elfreelang ha dit...

i jo et dono, us dono les gràcies a les dues per l'estona compartida i per dos llibres que em fa molta il-lusió tenir i poder llegir!

Laura T. Marcel ha dit...

Ha de fer molta il·lusió veure com la teva història surt a la llum i com li somriu la vida, oi? Vaig estar contenta de poder-te acompanyar en aquest moment i de la retrobada amb la resta d'assistents.

Assumpta ha dit...

El llibre de poemes de la Fanalet ja el tinc (Vaig tenir la gran sort que em va tocar com a premi a un concurs de micro-relats de la JOMATEIXA... sistema ideal per aconseguir llibres per aquells que no tenim ni un duro) i la Sergent, tard o d'hora li arribarà el seu moment!!! ;-)))

jomateixa ha dit...

Felicitats!
ben aviat estarà també comentat al meu bloc
;D

El veí de dalt ha dit...

Coi! Arribo tard a tot arreu! Estic reclòs a les golfes d'anacoreta i quan surto, va i la Kweilan ha publicat un llibre! El buscaré, el llegiré i miraré de fer difusió! I tant! Records!

GEMMA ha dit...

Felicitats, quina moment més xulo, publicar!

kweilan ha dit...

Moltes gràcies a tots i a totes i una abraçada pels vostres comentaris!!!

Laura T. Marcel ha dit...

http://plomablava.blogspot.com.es/2014/08/la-sergent-anna-grimm-de-montse-sanjuan.html

Per si vols saber-ne la meva opinió.

jomateixa ha dit...

Vaig anar a fer una visita a l'editorial per fer-hi un reportatge i casualment estaven fent una altra edició del teu llibre. Felicitats!

kweilan ha dit...

jo mateixa.- Moltes gràcies. Doncs sí s'està preparant la segona edició. Molt contenta.