1/6/14

Aniversari de bloc: 6 anys!






Sis anys de bloc són molts anys. Si faig memoria el vaig començar amb una gran il·lusió i, com he dit en altres aniversaris, sense saber ni de bon troç l'encertat de la decisió. En principi, la idea era fer les ressenyes literàries dels llibres que m'agradaven o que m'havien agradat. Però, també vaig començar a participar en blocs d'escriptura com el de Relats Conjunts o les Històries veïnals o els 365 contes, un any de contes.
A poc a poc, gràcies a vosaltres,  em vaig anar atrevint a escriure coses més llargues que com sabeu han acabat en La sergent Anna Grimm. El dia de la presentació a Lleida, aquest bloc va tenir un paper important en el relat del que vaig explicar. I quan a Pagès editors em van dir que escrigués un petit currículum per la coberta, si alguna cosa tenia clara que hi havia de ser era l'existència d'aquest bloc i així hi figura.
Malauradament no tot es pot tenir en aquest món i les hores que hi dedicava al bloc van passar a ser pràcticament en exclusiva de l'Anna Grimm. Però, m'estimo tant aquest bloc que encara que sigui poc he anat publicant i així ho continuaré fent.
I, estimat bloc, Felicitats...perquè avui és el teu aniversari i ja tens sis anys!!!

16 comentaris:

Marta ha dit...

Moltes Felicitats blog. Fa temps que et segueixo i no voldria deixar de fer-ho, per la qual cosa t'encoratjo a seguir.Tots i totes a vegades tenim alts i baixos, però crec que val la pena conservar les il·lusions. Que siguin més de sis Kweilan, t'ho agrairem.

Laura T. Marcel ha dit...

Moltes felicitats pel blog i també pel llibre. M'hauria agradat ser a la presentació a Barcelona, però tenims tantes coses incrustades en el dia a dia, que no em serà possible. Que vagi molt i molt bé!

Garbí24 ha dit...

Jo a l'agost en faré cinc i per això entenc el que significa. JO també hi he aprés molt de tots vosaltres i encara que tinguem alts i baixos sempre tinc l'afició de continuar.
Per molts anys fets i per fer.

Carme Rosanas ha dit...

Moltes, moltes felicitats, kweilan... Pel teu blog i per tu!

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats!És cert que un blog és una pista de proves i d'aprenentatge fenomenal...

Sergi ha dit...

Moltes felicitats a tu per mantenir-lo viu després de tant temps, i sobretot per la voluntat de fer-ho, perquè demostres que te l'estimes de veritat, i encara que de tant en tant l'hagis de deixar per afrontar propòsits més grans, m'agrada que hi vulguis tornar després a explicar-nos moltes coses. Segueix endavant, segueix llegint, escrivint, i mantenint viu aquest racó imprescindible de la catosfera. Per molts anys!

McAbeu ha dit...

Enhorabona pels 6 anys. Moltes felicitats!! :-)

jomateixa ha dit...

Felicitats!!
per molts anys ens puguem seguir "veient" per aquí!!

Elfreelang ha dit...

per molts anys! encara que sigui de tant en tant seguiràs publicant al bloc segur.....la sergent viu gràcies a ell oi? enhorabona!
el meu farà sis el febrer del 2015 ens portem uns mesos

Babunski ha dit...

Enhorabona!!! Un bloc de qualitat que és referència per a bibliòfils. Es nota que t'agrada, eh?
Que en siguin uns quants més i ves a saber quins nous projectes poden sortir a partir d'aquí.

Deric ha dit...

Felicitats pels 5 anys!

rits ha dit...

Moltes felicitats!!! Sis anys son anys, i no sempre és fàcil mantenir-lo. L'important és tenir-ne ganes, perquè per poc temps que tinguem, de tant en tant, sorgeix el cuquet de deixar-hi alguna cosa.
I jo ho celebro!! per molts més!!!

Un petonet ben gran!!!!

Assumpta ha dit...

Aquest era un dels meus vots més clars quan hi havia els Premis C@ts! ;-)

Tu ens fas "viure" el món de la lectura... i recordo com a meravellosos els teus posts "conjunts", aquells en que no ens parlaves només d'un llibre o d'un autor sinó d'un tema i anaves relacionant diferents llibres... Lliçons magistrals! ;-)

Moltes felicitats, Kweilan! Moltes felicitats, Blog! :-))

Ei... i per molts anys més!!

kweilan ha dit...

Moltes gràcies!!! Una abraçada!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Moltes felicitats! Amb una mica de retard :)

bajoqueta ha dit...

Enhorabona per les dues coses!

Estic molt desconectada del tema llibres, la cuina m'absorveix... i tot no es pot fer jajaja.

Buscaré el teu llibre quina ilu :)