10/9/13

El llibre


 
Segurament el llibre més idoni per recomanar aquesta Diada seria el de Victus però com que ja el vaig comentar en el seu moment no puc repetir. Però quin llibre millor que el que estem escrivint entre tots i totes aquest 11 de setembre? Milers d’històries de cadascú de nosaltres enllaçades per aconseguir unes pàgines úniques, unes pàgines on escriurem el nostre futur. I no hi haurà una història més bonica al món.

Bona Diada!!

Aquest apunt és el número 279 de la cadena Blocs encadenats per la independència. Per anar al següent bloc: Cule1899.-TheNew Age has arrived, clica aquí.

 

 

 

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Quina bona colla enllaçats.....arribarem a trescents. Bona diada

Sergi ha dit...

Una de les darreres baules, veig! Però m'alegro que t'hi hagis apuntat. I com he dit en el blog del que vinc, que bé que cadascú faci el post a la seva manera, tu parlant de llibres, és clar. Victus encara el tinc pendent. El nostre llibre és important, però tampoc no deixaré de llegir el d'en Piñol!

El porquet ha dit...

I aquest llibre es llegirà d'aquí a uns anys. I ens sentirem orgullosos del que estem a punt d'aconseguir. Perquè no en tinc cap dubte. Ho aconseguirem.

Quadern de mots ha dit...

Bona diada!!!

Elfreelang ha dit...

Molt bona diada !

kweilan ha dit...

M'ha encantat participar en aquest projecte dels blocs encadenats.Ha estat una Diada excepcional. Una abraçada a tots i atotes

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Les pàgines del nostre futur les escrivim amb Diades com la d'avui. Bona Diada, Kweilan!

Assumpta ha dit...

Genial pensar que és com si, entre tots, haguéssim fet un llibre! :-))