17/6/12

Estimat bloc


Estimat bloc,
Suposo que t’imagines que et tinc abandonat o que ja no et vull explicar quins llibres estic llegint, quins em sedueixen o quins em desagraden. No creguis que he deixat de pensar en tu, aquí estic per parlar-te de Tot (2010) del Kevin Canty... Com ja saps, m’agraden les novel·les en què l’escriptor aconsegueix presentar-nos uns personatges que, essent molt diferents de nosaltres, com a lectors ens provoquen un neguit, uns interrogants, una mirada al nostre voltant com si fos el primer cop, com si el món fos nou.
Potser exagero si et dic que Tot és un llibre d’aquests però s’hi atansa. Els personatges de Tot es passegen pel món buscant el fil que els porti lluny d’aquest laberint de la vida per trobar-ne la sortida. Però la vida, i això ho sabem, està ple de Tot, de sensacions agredolces, unes més tristes o angoixants, unes més divertides i engrescadores i altres que de vegades ens passen pel davant i ens les perdem o no sabem com qualificar-les o com sentir-les.
És un llibre d’històries entrecreuades que si bé és veritat que no fa massa concessions, és una narració on l’esperança de tirar endavant com sigui hi és latent.
I ara, estimat bloc, marxo però tornaré ben aviat amb la ressenya d’un llibre deliciós que estic a punt d’acabar. Ja ho veuràs, és un dels textos que més m’ha agradat darrerament. Espera'm!!!
Kweilan

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Estimada Kweilan,
Com em sol passar, aquest llibre no m'atrau prou com per posar-lo a la llista, així que esperaré al següent, a veure si resulta tan deliciós per mi també.

De totes maneres, et volia dir que se't troba a faltar per aquests blogs de Déu, així que estaré encantat de llegir-te d'aquí a poc temps.

Fins aviat.

Carme Rosanas ha dit...

Estimada Kweilan,

Jo també t'ho dic encara que sembli copiat d'en XeXu.

Jo també estic contenta de tornar-te a llegir i espero amb candeledtes aquesta propera ressenya que ens anuncies tant temptadora.

Elfreelang ha dit...

Me l'apunto!!! però tinc una superinflació de llibres que m'esperen per a ser llegits....el bloc t'esperarà i nosaltres també esperant amb candeletes aquest llibre que tant t'ha agradat...

Assumpta ha dit...

Estimada Kweilan,

Jo també creia que havies decidit abandonar el blog (pobre blog, tant que t'estima ell a tu... "Ell mai no ho faria"), per tant, m'ha alegrat molt veure aquest post i la promesa d'un altre en un breu futur ;-)))

Jordi ha dit...

Estimada Kweilan,

sí, sí, el tens TOT moooolt abandonat!!

:-)

Joana ha dit...

Ara ja s'acosten les vacances i ens podràs fer resenyes de les teves. Les espero! records wapa!
Tot el tinc a la llista però de moment en espera...

Pilar ha dit...

A mi també m'agraden els llibres que tot ho contenen.
I si al darrere hi ha una delícia, fantàstic!

carina ha dit...

Hola guapa, si que feia dies que no passaves per aquí i no només el bloc t'ha trobat a faltar, però suposo que amb la selectivitat, el tancament de curs i tot plegat deus estar fins al capdamunt. Una abraçada i torna amb aquesta lectura deliciosa que ets a punt d'acabar, ja tinc neguit per saber quina és. Pel que fa a Tot, pinta bé

Jordicine ha dit...

Un altre que està content de llegir-te. Aquí, seguim, tot i que escriguis una miqueta menys. Jo aquest tampoc l'apunto. Una abraçada.

rits ha dit...

Estimada kweilan,
T'hem trobat a faltar!!! i encara que escriguis menys, els teus posts sempre son delicats i bonics.

Té bona pinta i esperarem amb candeletes el nou que ens vols explicar.

bajoqueta ha dit...

No hay mal que por bien no venga... per què jo he estat apartada dels blogs i quan algun es para així em dóna temps per posar-me al dia.

Això sí, quan em posi al dia espero veure moltes i moltes recomanacions :)


365 contes
Terra de llibres

kweilan ha dit...

XeXu.- Moltes gràcies. Una abraçada!!

Carme.- Segur que t'agradarà.Una abraçada!

Elfreelang.- Una abraçada!!

Assumpta.- He tingut molta feina però em costaria abandonar el bloc. Una abraçada!

Jordi.- Hola!!! Excel.lent comentari :)

Joana.- Ja em diràs què et sembla. Fins aviat!!!

Pilar.- A veure si t'agrada!

carina.- Hola!!! Una abraçada!

Jordicine.- Una abraçada!!!

rits.- Segur que t'agrada. Una abraçada!!!

bajoqueta.- Encantada de saludar-te. Una abraçada i gaudeix del descans...segur que tard o d'hora ens sorprens amb alguna iniciativa de les teues.