1/10/13

Instrucciones para una ola de calor (2013)


Al Londres de l'estiu del 76 fa una calor terrible. Un matí, Robert Riordan, cap de família jubilat, surt a comprar el diari i desapareix. La mare, Gretta, avisa els tres fills que, neguitosos, tornen a casa des dels diferents llocs on viuen. I ho fan amb un equipatge ben particular: les seues preocupacions, els seus prejudicis i els seus problemes. Tots els germans, el Michael Francis, la Mònica i l’Aoife es retroben per intentar solucionar l’assumpte del pare.
Potser es poden donar instruccions per suportar l’ona de calor però no per carregar amb els secrets i les veritats a mitges que planegen damunt d’aquesta família. Com esbrinar la veritat o com recuperar la confiança entre tots? I sobre tot, on està el Robert?
L’hauran de buscar i per fer-ho han de tornar al paisatge de la seua infantesa. La costa d’Irlanda. Espais i sensacions perduts en el temps seran presents de nou en les seues vides. Allà recordaran qui eren i descobriran qui són i el pont entre passat i present, que s’havia trencat, es construirà de nou. Però aquest cop sense mentides i malentesos.
Una història deliciosa on l’autora Maggie O’Farrell, que no ha estat traduïda al català, ens presenta un univers familiar centrat en la importància de les relacions humanes i personals.

A veure si us agrada!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Bé, ja imaginaràs que a mi la història no m'atrau massa, però dóna gust veure't ressenyar amb aquest entusiasme.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, no sé si m'hi posaré ara mateix, però a mi si que me'n fas venir ganes.

L'Espolsada llibres ha dit...

Sóc fan d'aquesta novel·la ja ho saps :)

Ferran Porta ha dit...

Que no fos una estratagema del pare, per mirar d'ajudar a refer ponts trencars...

Pinta bé, la veritat.

coses2 ha dit...

M'ha fet venir ganes de llegir-lo, així que en prenc nota !

Una abraçada

kweilan ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris.
Una abraçada i bona semana!!!