28/10/11

Festa de l’escriptura: Tots els escriptors cap a Lleida!



Literatura és llegir i també és escriure. La creació d’un text, d’un apunt, com fem als blocs, esdevé una activitat lúdica, sempre enriquidora.
Escriure és un plaer i d’aquest plaer va l’apunt d’avui ja que us vull presentar una Festa de l’escriptura que es farà a Lleida.
Per gaudir d’aquest plaer de la màgia de la creació, a la capitat de Ponent se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de gener de 2012 un simposi d’escriptura que aplegarà tots aquells lletraferits que vulguin compartir les seues experiències com a escriptors, que desitgin intercanviar idees o dialogar sobre altres temes com pot ser la publicació d’obres o el drets d’autor.
Durant aquests tres dies es faran taules rodones, presentacions de llibres dels autors inscrits i també es farà una escriptura col·lectiva, tipus “cadàvers exquisits” dels surrealistes.
És una iniciativa que posarà en contacte diferents generacions d’autors, diferents maneres de concebre l’ obra literària i que pot ser molt enriquidora per tots aquells que hi participem.
Animeu-vos a formar part  d’ aquestes jornades i si hi esteu interessats, trobareu  més informació a:
I que tingueu una bona castanyada!

8 comentaris:

carina ha dit...

Hi intentarem passar, a veure si ens podem conèixer, no en tenia ni idea que es feia això aquí a Lleida. Bon cap de setmana, guapa.

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies per la informació. No en tenia ni idea... m'ho miraré en calma.

Bon cap de setmana, maca!

cantireta ha dit...

Jo vull anar-hi!! Hauré de clonar-me perquè no es noti a la fenya.... Visc a 50 km de la capital, jo.

rits ha dit...

molt bona proposta a tenir en compte.

Sergi ha dit...

Sembla una bona iniciativa, la veritat. Disto molt de considerar-me un escriptor, encara que els blogs valguin, però segur que s'hi diuen coses molt interessants. Lleida cau una mica lluny, però qui sap...

Elfreelang ha dit...

Llàstima que no hi podré anar! la feina no em permet alegries literàries ! però celebro que es celebri una festa de l'escriptura! Bona castanyada!!! ja arribat la tardor!

Anònim ha dit...

gràcies, bonica, guapa. mira por dónde has llegado a gente interesada que no lo sabía.

P.S.

Assumpta ha dit...

Ho trobo una iniciativa boníssima!

Crec que en el cor de la gran majoria dels blogaires hi ha un somni d'escriptor/a...

com m'agradaria que aquest somni esdevenís realitat algun dia...