16/5/12

La perla del desert (2012)

+

Escriure per a nois i noies adolescents no és una tasca senzilla, i més, si pensem en l’enorme atracció de les noves tecnologies que fa que deixin els llibres relegats a les prestatgeries de la seua habitació i es dediquin als seus facebooks o whatsapps abans que a la lectura.
La perla del desert (2012) de l’autor lleidatà  Armand Sanjuan vol enganxar els joves a la passió pels llibres, pretén captar el seu interès amb la intenció que dediquin part del seu temps lliure a aquest món fantàstic de la literatura. I ho fa amb una novel·la diferent i original que parteix d’un punt que sorprendrà el lector juvenil i també el més adult.
Com pot viure un noi que té un poder meravellós i terrible a la vegada? Com passar desapercebut quan gràcies a aquest poder és capaç de fer desaparèixer la malaltia o l’envelliment? Com no atreure la cobdícia de gent sense escrúpols? No és fàcil. Aquest intent d’aconseguir-ho esdevé una aventura que ens submergeix en unes pàgines plenes d’uns personatges i unes emocions que de ben segur no deixa indiferent.
Una narració que combina les dificultats per trobar el camí d’un mateix amb la realització de la vocació que es porta a dins i la vivència d’un amor sempre desitjat. El resultat és una història atractiva i trepidant des de les primeres pàgines. Animeu-vos!!!



9 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs no sembla mala obra, una temàtica interessant i segur que és molt reflexiu. Potser el consideraré, a veure si hi ensopego, encara que darrerament penso que llegeixo ja massa coses juvenils!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs a mi em fa gràcia, encara qeue sigui juvenil!

fanal blau ha dit...

La vaig comprar per Sant Jordi per la neboda menuda de casa i vaig pensar que "faria trampes" i abans de donar-li la llegiria...però no vaig ser a temps. Tot i així vam quedar que, qual l'hagi llegit, me la deixarà en préstec! ;)
Una abraçada, Kweilan!

Núria Pujolàs ha dit...

Me l'apunto...a veure si algun dia aconsegueixo encomanar les ganes de llegir a la meva filla. Un petó!

Assumpta ha dit...

Ah, doncs mira, a mi m'agraden els llibres de temàtica juvenil... sí, sí, força! :-)

Llàstima que no tinc ni un cèntim per comprar res... però és un llibre que tindré en compte, un autor català, pot estar força bé :-))

Pepa ha dit...

Hola Assumpta! El pots agafar de la biblioteca...Jusa

Elfreelang ha dit...

Me n'alegro que hagis trobat u llibre que t'agradi....jo o hi crec e la separació literatura literatura juvenil....vull dir que si és boa tant és l'adjectiu!

Assumpta ha dit...

PEPA, Moltes gràcies!!! El poso a la meva llista de la Biblioteca i, si el tenen a Reus, el llegeixo!! :-))

kweilan ha dit...

XeXu.- És entretinguti fàcil de llegir.

Carme.- Doncs si t'animes, digue'm si t'agrada.

fanal blau.- Una abraçada!!!

Núria.- És un llibre molt adient per enganxar a la lectura.

Assumpta.- T'anava a dir el mateix que la Pepa. Una abraçada!

Pepa.- Un excel·lent consell!

Elfreelang.- Tens molta raó! Una abraçada!

Gràcies a tots i a totes pels vostres comentaris i que gaudiu d'una bona setmana!!!