27/3/12

Un any de contes (2012)



He buscat un moment especial, ple de tranquil·litat i pau per fer aquest apunt. El meu primer llibre ha titulat el XeXu la seua entrada sobre el llibre que vam fer entre molts blocaires al bloc de 365 contes de la Bajoqueta.
Llegint el seu post es palpa una estimació pel llibre, que gairebé s’escapa màgicament del seu Bona nit i tapa’t  i arriba a tots els blocs que hi hem contribuït.
Es diu aviat un any escrivint contes. Un any publicant cada dia una història diferent però amb la mateixa il·lusió des del primer dia a l’últim.
No hi van faltar mai els ànims i la coordinació de la Bajoqueta que ens va engrescar en aquest projecte i que no ha parat fins que no ha esdevingut un llibre. Una idea fantàstica feta realitat.  
I què s’ha de fer per tenir-lo? Molt senzill, només cal clicar aquí!
Bona lectura i felicitats a tots i a totes pel nostre primer llibre!

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Només el tinc de moment en pdf, no el podré tocar fins el dia de la presentació......però de tant en tant ja puc anar llegint un dels seus contes. Va ser una molt bona iniciativa que ha acabat molt bé. Ara només voldria que se'n venguessin molts i es podés fer una aportació benèfica en condicions.

Sergi ha dit...

Un autèntic plaer compartir aquest 'nostre primer llibre' amb tu Kweilan, sens dubte tu ets de les que dóna valor i fa pujar el nivell de l'obra, de la que podem estar molt orgullosos, i també agraïts.

Elfreelang ha dit...

Jo també el tinc...fa moltíssima il-lusió!!!! i com be dius tot un any de contes....i un munt de blocaires i no blocaires escrivint per aquest projecte! compartim llibre, emoció i agraïment a la bajoqueta!

Jordi ha dit...

Els que vam participar-hi mai estarem prou agraïts a la Bajoqueta.

Jordicine ha dit...

Aviam si el trobo i el compro aquest cap de setmana. El llegiré amb molt de gust. Un petó, KWEILAN.

Marta ha dit...

Jo també ja el tinc, fa molta il·lusió veure tots els contes publicats jo els estic rellegint tots! Felicitats!Jo també he fet un post dedicat a la Mònica!

rits ha dit...

Si que fa il·lusió, moltíssima!!!

kweilan ha dit...

Demà m'arriba! Bona lectura a tots i a totes!