14/9/15

Torna la sergent Anna Grimm!!!






Doncs sí. El dia 7 de setembre vaig fer la presentació oficial a la Setmana del llibre en català d'enguany del nou llibre de la sergent Grimm El misteri del bressol buit. Em pregunta la nostra amiga Fanal Blau que com va anar i la veritat és que va ser una estona molt agradable. Hi va haver molt públic -no sé si hi eres, XeXu-  i he de destacar la il·lusió que em va fer que vingués l'Elvira de "Si dubto és que sóc, si penso és que sóc" i els minuts que vam tenir per parlar i per saludar-nos.



Tota la tarda estava dedicada a la novel·la negra. Hi va haver una taula rodona dedicada a les noves veus. També hi va haver la presentació del llibre Noves dames del crim que recull una antologia de contes en què també hi participo amb el conte Amors de mare juntament amb altres tretze escriptores que han escrit uns relats especials per l'ocasió i que valen la pena de llegir.


A continuació, em vaig quedar al mateix escenari, la plaça de l'escriptura, amb l'editor de Pagès editors, Lluís Pagès, i l'escriptor Sebastià Benassar, que em van acompanyar en aquesta presentació. Vam parlar del llibre, de l'argument, dels temes però sobretot de l'Anna Grimm, un personatge molt potent i que apareix en aquest segon episodi, des de la meua opinió, més bastit i més aprofundit. I ja només queda desitjar que us agradi força si teniu ocasió de llegir-la!!! 




Aquí us deixo la ressenya del Sebastià Benassar que en va fer de la novel·la a la revista Bearn:


Una abraçada i si podeu fer-me arribar la vostra opinió!!!

5 comentaris:

fanal blau ha dit...

No saps prou com me n'alegro i quina pena de no haver compartit l'estona amb vosaltres.
El senyor Pagès em va robar el cor el dia de la teva estrena, i la Sergent Grimm també.
Així que continuaré llegint-te.
Trobarem l'estona per compartir xerradeta, oi?
Una abraçada, kweilan, i els millors auguris d'èxit.

Assumpta ha dit...

Vaig llegir el primer i em va agradar... després el van llegir la meva mare i la meva germana i també! :-)

Més concretament et diré que la meva germana em va dir (si no és literal s'hi assembla molt) "ja li pots dir que si alguna vegada en treu un altre ja té una lectora segura" :-)))

Ara el que hauré de fer és dir-li a ella i a veure si també el tornem a llegir les tres així, una darrera l'altra :-)

ENHORABONA!!!

Sergi ha dit...

No hi era no, la campanya electoral em deixa molt poc temps per res, i que aquest dia encara no hi fóssim oficialment, no vol dir que jo no m'hi estigués dedicant... Però m'alegra molt que anés bé, per partida doble. Ara ja només queda llegir-lo, espera torn, però el meu ritme lector ha caigut en picat, i aquesta tardor tornen Murakami, Sánchez Piñol i Macip... difícil la cosa...

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

vaig aterrar a la Fira el dia 12... però els tinc els dos :) L'un tota una sorpresa que hi hagués un relat teu, l'altre... vaig anar de cap a la caseta de la editorial. Ja vaig dir que m’agraden les sagues de policies i l’Anna és, ara per ara, la meva sergent dels mossos preferida. :)

Elfreelang ha dit...

Encantada ja ho saps .....de moment no el puc encetar perquè em ve un allau immens de feina ....un plaer veure't de nou i segur que serà un plaer llegir la segona novel.la, ja et vaig comentar que no és el meu gènere literari preferent el negre....però em vaig llegir el primer i em va atrapar al llarg de totes les pàgines i ara repetiré ....a més trobo que ets una pionera en fer de Lleida un escenari de novel.la negra .....que està molt bé